До відома "уставших от войны" у глибокому тилу: Бійці ЗСУ назвали найстрашнішу зброю російських окупантів (відео)

На Донбасі "гібриди" Путіна активно використовують безпілотники, які скидають бомби і міни на позиції українських військових. Подібні саморобні ударні дрони окупантів бійці ЗСУ на Азовській ділянці фронту в Донецькій області називають найстрашнішою зброєю - непередбачуваною і тихою. Про це йдеться в сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України.

Морпіхи розповіли, що щодня із настанням темряви терористичні угруповання починають вести вогонь, а домовленості про "хлібне перемир'я" для них нічого не значать.

"Як вовкулаки... якось може місяць на них впливає", - зазначають військові.

Близько Водяного бойовики відразу ж після відповідної угоди в Мінську одразу вивісили свій "триколор", і відстань між ними та українськими захисниками дуже невелика. Окупанти ведуть обстріл зі стрілецької зброї, РПГ, шлють міни своїми безпілотниками.

Військовий із позивним "Мішаня" розповів, що єдиним варіантом відповіді на ворожий вогонь - дати відсіч: "Тільки адекватна відповідь, щоб просто погасити їх вогонь. І все".

Говорячи про ворожі дрони, бійці ЗСУ зазначили, що ті скидають смертоносні "сюрпризи" по кілька разів на день.

"Безпілотником, воно ж тихенько. І не зрозуміло, з якого боку прилетіло. До опкопів летять і кидають собі спокійно... Кнопочку натиснув, лапка скинула... Це найстрашніша зброя, напевно, яка тут є. Вона непередбачувана, і не чути, як летить", - розповів морпіх із позивним "Док", який на передовій вже 5 років.

Військовий наголошує, що у винахідливості технології вбивства окупанти не втомлюються вдосконалюватися.

"Один детонатор вони викручують, вкручують протипіхотний, пластид туди, і 7,5 кг тротилу під вами вибухає. Навіть кривавий пил не залишиться", - говорить морпех.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...