До війни жив у Бахмуті: На Донеччині помер найманець "ДНР", який воював проти ЗСУ під Іловайськом (фото)

Андрій Назаров помер через проблеми із серцем.

На Донбасі раптово помер російський терорист "ДНР" Андрій "Назар" Назаров. Причиною його смерті стали проблеми із серцем. Про це повідомив на своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

Він також опублікував скріншот повідомлення в одному з пабліків окупантів, де підтверджується участь спільника окупантів в боях проти української армії під Іловайськом і Дебальцевим.

Бойовик "ДНР" Андрій Назаров помер через проблеми із серцем

Терорист "Назар" крайній праворуч

"200 бригада. 26.07.2020 Андрій "Назар" Назаров пішов на концерт Кобзона, квиток коштував 200 рублів. Серце", – уточнив Штефан.

Згідно з інформацією в мережі, померлий терорист до війни жив в Артемівську (нині Бахмут) і Часовому Яру Донецької області. Йому було 52 роки.

Сторінка Назарова в соцмережі

Повідомлення про смерть окупанта в пропагандистському пабліку

Терорист Андрій Назаров


Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...