До забобонного Х*йла повертається стара проблема: "Воля бога буде виконана", - якутський шаман знову крокує на Москву, щоб "вигнати Путіна"

,

Шаман з Якутська Олександр Габишев знову вирушив у Москву, що “провести обряд вигнання” пекельного президента Путіна. Про це повідомляє “Сибір.Реалії” з посиланням на слова сподвижників шамана, зазначають Патріоти України.

Шаман вдруге йде до Кремля пішки. Свій похід він почав у суботу, 7 грудня, разом з двома супутниками – Олексієм та Кирилом. Учасники походу також взяли з собою чотирьох лайок.

Сподвижник Габишева Євген Ростокін на прізвисько Ворон заявив, що шаман відправився до Москви після “спілкування з духами”. Він також передав журналістам слова Габишева про те, що “воля бога буде виконана”. Ворон підкреслив, що підписка про невиїзд шамана закінчилася 14 жовтня і в ФСБ це підтвердили.

Нагадаємо, 19 листопада в Бурятії на кордоні з Іркутською областю надісланий з обласного центу загін поліції затримав шамана Олександра Габишева, який до того вже кілька місяців ішов пішки до Москви. Після певних зволікань, його вирішили за краще відпустити, переконавшм=ись, що подорож перервано.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...