До зрадників багато запитань: На Херсонщині група окупантів здалася в полон ЗСУ, деяким довелося згадувати українську мову (відео)

Українські захисники Херсонщини продовжують поповнювати обмінний фонд. Воїни 59 бригади взяли в полон 12 військовослужбовців 103 полки ЗС РФ, передають Патріоти України.

Частина окупантів зазнала поранень, їм надали медичну допомогу. Відео першого допиту полонених загарбників оприлюднив журналіст Юрій Бутусов.

"12 полонених 103 полку ЗС РФ здалися в полон воїнам 59-ї бригади в Херсонській області", – підписав кадри він. На відео видно, що частина окупантів отримали поранення. Їм надали медичну допомогу та нагодували.

На кадрах українські воїни проводять перший допит полонених. Перший окупант заявляє, що є "уродженцем Горлівки Донецької області". Після цього захисники України запропонували полоненим, які зрадили Україну, згадати українську мову.

Окупанти зізналися, що більшість із них воювали проти України з 23 лютого. Оскільки частина українських воїнів, що полонили окупантів, самі народилися в Донецькій області, у них до зрадників України накопичилося багато питань.

Нагадаємо, 4

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...