"Добавляли яд в воду": Російський військкор розповів, як "українські силовики" "труїли" сім'ю вбитого Захарченка

Російський воєнкор Олександр Сладков, який висвітлює те, що відбувається на непідконтрольній Україні частині Донбасу, вважає, що ситуація на Донбасі «ось-ось вибухне» і Україна нібито готує масу провокацій в ОРДЛО. У своєму Телеграм-каналі він розповів, що раніше «українські спецслужби» нібито «труїли отрутою» сім'ю першого «голови ДНР» Олександра Захарченка, передають Патріоти України.

«Я лично знаю, как спецслужбы Украины травили семью Александра Захарченко. Не травили в психологическом смысле, а реально. В питьевую воду, которую для семьи первого главы ДНР охрана брала в одном и том же месте, добавили яд. Еле спасли взрослых, но реально тяжелее всего было откачивать детей», - заявив Сладков.

За його словами, країни Заходу нібито хочуть «вивалювати "ЛДНР" у багнюці, і вони ні перед чим не зупиняться». Сладков також озвучив передбачуваний сценарій «провокації ЗСУ» на Донбасі: «Переодевшись в пиксель НМ ДНР плохие парни взорвут объекты инфраструктуры (по меморандуму — военное преступление), и заявят: „Это они, как будто бы это мы, — сами взорвали, чтоб свалить на ВСУ“. Организаторы таких акций сволочи и мерзавцы им все равно, кого и как убивать».

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...