"Доблесні вояки" Путіна до проносу бояться "чорної піхоти" України: "Cкажуть зараз йти вперед - підемо і зітремо їх з лиця землі": Морпіхи про бої під Горлівкою, боягузство та підлості російських окупантів (відео)

В околицях окупованої Горлівки проросійські терористи щодня відкривають вогонь з кулеметів і автоматичних станкових гранатометів. Про це йдеться в сюжеті телеканалу 2+2, зазначають Патріоти України.

Українські морпіхи розповіли, що найбільш активні обстріли терористи здійснюють під час туману – побоюються, що ЗСУ підуть у наступ, тому ведуть вогонь зі стрілецької зброї.

Бійці також зазначають, що ворог веде провокаційний вогонь з метою виманити українських військових з укриття, щоб надалі по них відпрацював снайпер. Однак бійці ЗСУ ігнорують такі ворожі провокації.

“Якщо нам скажуть зараз йти вперед – ми підемо і зітремо їх з лиця землі”, – заявив морпіх з позивним “Годзіла”.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...