"Добре, що хоч у носі не колупаються": Радників Зеленського спіймали на незнанні етикету (фото)

Це вже другий прокол соратників Зеленського після події на зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Олександр Данилюк і Руслан Рябошапка. Фото: Facebook Володимира Мартиненка.

Радників переможця виборів президента України Володимира Зеленського спіймали на порушенні протоколу при спілкуванні з журналістами. Зокрема, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк і член штабу Зеленського Руслан Рябошапка тримали руки в кишенях, коли їм ставили питання представники світової преси. Цей казус стався в Брюсселі. Фотодоказ опублікував на своїй сторінці у Facebook радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко, передають Патріоти України.

"Слухайте, ну це вже не смішно. Від слова "зовсім". Ці "ефективні менеджери" зі штабу одного з кандидатів викликають уже навіть не "занепокоєння". Може, це від перевтоми, а, може, ще від чого, але ці "двоє зі скриньки" починають задавати новий "тренд від України" для світової дипломатії", — обурився він.

Мартиненко нагадав, що це вже другий прокол соратників Зеленського після події на зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном. Тоді Данилюк просто під час переговорів виклав на стіл два своїх мобільних телефони.

"Дуля в кишені під час брифінгу перед пресою в Брюсселі, що здалеку нагадує один настільний вид спорту в кишеньковому виконанні, швидше нагадує дикунів, але точно не представників цивілізованої європейської країни. Заберіть від мене це. Просто сховайте. Відправте їх шукати "нове місце для адміністрації" десь за місто і не показуйте більше європейцям. Взагалі нікому не показуйте", — дивується Мартиненко з поведінки Данилюка і Рябошапки.

Підсумовуючи, він висловив надію на те, що після інавгурації і вступу в повноваження президента Зеленського зазначені люди більше не будуть ніде представляти Україну. У коментарях під постом українці також висміяли безглуздий казус з Данилюком і Рябошапкою і залишили з цього приводу безліч жартів.

"Чіткі паци", "Нє, ну ти чьо. Пацики в люди, нарешті, вибилися. А ти їх так одразу обламуєш. Не по-пацанячому якось", "Як кажуть на Троєщині "рульні пацики на моциках", "Руки в кишенях — то таке... Добре, що хоч публічно в носі не колупаються", "Вони в кишенях або дулі крутять, щоб не наврочили, або пальці схрещують, бо пи..ять", — пишуть люди.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...