"Добре, що ви приїхали": Байден прийняв Зеленського в Овальному кабінеті (фото)

Президент США Джо Байден у середу, 21 грудня, прийняв українського лідера в Овальному кабінеті та наголосив, що для нього честь спілкуватись зі Зеленським. Про це пише CNN, передають Патріоти України.

"Пане президенте, добре, що ви приїхали. Для мене честь бути поруч із вами в об’єднаній обороні проти жорстокої, жорстокої війни, яку розв’язав Путін", - сказав Байден Зеленському.

Президент США наголосив, що Путін вирішив знищити українців, як націю. І саме це є єдиною причиною жорстокої війни. "Важко повірити, що це триває 300 днів. Путін здійснив жорстокий напад на право українців на існування як нації. Він напав на невинних українських людей лише з метою залякування", - наголосив американський лідер.

Джо Байден зазначив, що тепер Путін використовує зиму, як зброю у війні проти України. Він також підтвердив, що США і надалі підтримуватимуть український народ у війні проти окупантів.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...