Добити агресора: США розглядають питання відключення Росії від GPS, Рогозін спішно шукає "скрепну" альтернативу

США в рамках санкцій розглядають можливість відключення Росії від навігаційних системи GPS, але РФ має ГЛОНАСС, заявив у суботу гендиректор "Роскосмосу" Дмитро Рогозін, передають Патріоти України.

"Чи знаєте ви, що сьогодні в рамках санкцій Сполучені Штати розглядають можливість відключення Російської Федерації від GPS. Знаєте про це? Не знаєте. А я можу вам сказати, що розглядається таке питання", - сказав Рогозін під час відвідин Ракетно-космічного центру. РКЦ) "Прогрес".

Він уточнив, що "напружуватися" з цього приводу не варто, оскільки кожен смартфон також підключений до російської системи ГЛОНАСС, яка в цьому випадку продовжить працювати.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...