Добити Бацьку: ЄС готує шостий пакет санкцій проти Білорусі, журналіст назвав строки ухвалення нових обмежень

Нові санкції проти режиму самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка ЄС може ухвалити вже на початку весни 2022 року. Про це у своєму Twitter 13 січня повідомив брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, передають Патріоти України.

"Робота над шостим пакетом санкцій ЄС щодо Білорусі все ще триває серед робочих груп. Вони можуть бути готові ранньою весною", - написав журналіст.

Раніше повідомлялося, що "чорний список" ЄС невдовзі може стати ще довшим - у шостому пакеті санкцій можуть опинитися до трьохсот осіб і білоруських компаній.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...