Добити режим Х**ла, тепер не відкрутяться: Байден ввів нові потужні санкції проти Росії

Адміністрація президента США Джо Байдена заявила про введення нових санкцій проти Росії. Крім цього, з країни вирішили вислати 10 російських дипломатів. Так у Вашингтоні вирішили покласти на РФ "витрати за дії її уряду і спецслужб" проти суверенітету й інтересів країни. Про це йдеться в пресрелізі на сайті Біого дому від 15 квітня, передають Патріоти України.

"Адміністрація Байдена ясно дала зрозуміти, що Сполучені Штати хочуть, щоб відносини з Росією були стабільними і передбачуваними. Ми не думаємо, що нам потрібно продовжувати рух негативною траєкторією. Однак ми також ясно дали зрозуміти – публічно і в приватному порядку – що захищатимемо наші національні інтереси і змусимо понести витрати за дії російського уряду, спрямовані на заподіяння нам шкоди", – зазначили в повідомленні.

Що передбачають нові санкції

Міністерство фінансів США видало директиву, яка забороняє фінансовим установам США брати участь на первинному ринку рублевих або нерублевих облігацій, випущених після 14 червня 2021 року Центральним банком, Фондом національного добробуту або Міністерством фінансів Російської Федерації, і надання позичок у рублях або не в рублях перерахованим організаціям. Ця директива дає уряду США право розширювати санкції щодо суверенного боргу відносно Росії в разі потреби.

Крім того, американський Мінфін визначив шість російських технологічних компаній, які надають підтримку кіберпрограмі російських спецслужб, від надання експертних знань до розробки інструментів та інфраструктури і сприяння зловмисних дій у кіберпросторі. Ці компанії призначені для роботи в технологічному секторі економіки Російської Федерації.

"Ми продовжимо залучати Росію до відповідальності за її зловмисні дії в кіберпросторі, такі як інцидент з SolarWinds, використовуючи всі доступні політики та повноваження", – підкреслили в Білому домі.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно