"Дочекалися!": Українські кораблі нарешті прибули до Очакова (фото, відео)

У середу, 20 листопада, до Очакова, Миколаївська область, прибули українські кораблі, що були раніше захоплені Росією. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив український журналіст Андрій Цаплієнко, який опублікував фото з підписом: "Дочекалися!", передають Патріоти України.

Другим в місто прибув буксир "Яни Капу", бронекатер "Нікополь". ще в дорозі. Як пише телеграм-канал ICTV, на березі кораблі зустрічають учні та педагоги Очаківської санаторної школи-інтернату. Вони розвісили на березі прапор України.

Очікується, що фахівці оглянуть кораблі на наявність пошкоджень. Якщо такі знайдуться, то катера направлять на ремонт в "Миколаївський суднобудівний завод".

Відзначимо, що в найближчі години в Очаків повинен прибути президент України Володимир Зеленський. Разом з ним прибуде командувач ВМС адмірал Ігор Воронченко. Також можливо, що в Очакові Зеленський відвідає і 73-й морський центр спеціальних операцій.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...