"Додасть енергії": Єрмак розповів, чого очікують від Кравчука в ТКГ щодо Донбасу (відео)

Раніше в нормандському форматі працювали тільки політичні радники, а тепер в нього залучений в тому числі і міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Андрій Єрмак. Фото: РБК.

В Офісі президента України розраховують, що з приходом у Тристоронню контактну групу щодо Донбасу Леоніда Кравчука переговори проходитимуть більш "енергійно". Про це глава ОП Андрій Єрмак заявив в коментарі після зустрічі з українськими військовослужбовцями 6 серпня, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу Офісу президента.

За словами Єрмака, Україна після перезавантаження сформувала потужну команду в ТКГ. Він зазначив, що рівень представництва значно підвищився. "Відбулася заміна. Ми з повагою і вдячністю ставимося до Кучми, який дуже багато зробив. Замінила його не менше легендарна особистість – Леонід Кравчук. Сподіваємося, що з його приходом переговори будуть проходити більш енергійно. У нього колосальний досвід. Він є метром не тільки української, а й міжнародної політики", – сказав глава Офісу президента.

Також Єрмак додав, що раніше в нормандському форматі працювали тільки політичні радники, а тепер в нього залучені в тому числі і міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. "Для нас важливо продовжувати діалог. Ми очікуємо що на зустрічі в нормандському форматі буде досягнута конкретна домовленість про наступний крок. Працює потужна команда в Офісі президента. Ми створили професійну команду. Сьогодні Україна домінує в мінському і нормандському форматах", – підсумував він.

Джерело: Обозреватель

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...