Додон привітав Санду із перемогою на виборах у Молдові словами про "захоплену державу"

Лідер Партії соціалістів Молдови (ПСРМ) Ігор Додон своєрідно привітав партію "Дія і солідарність" (PAS) і президентку Майю Санду з перемогою на парламентських виборах, зазначають Патріоти України.

"Я хочу привітати PAS і пані президента Майю Санду з отриманим результатом. Відсьогодні їм належить повна влада - і апарат президента, і парламент, і уряд, і Конституційний суд. Тепер у нас свого роду захоплена держава, але з іншої точки зору", - сказав Додон.

Він зазначив, що ПСРМ переходить в опозицію. "Ми будемо в опозиції, відповідальною, добре підготовленою, професійною", - сказав Додон.

За його словами, ПСРМ не бачить нічого дивного в тому, що на виборах перемогла опозиція. "Це демократія, коли змінюється влада, і опозиція стає біля керма влади. Ми нічого не бачимо в цьому дивного, народ захотів змін", - сказав він. Блок ПСРМ-ПКРМ посів друге місце на виборах, отримавши 27,23% голосів виборців і 32 мандати у парламенті.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Після усіх скандалів: Речницю Сил оборони півдня Гуменюк звільнили

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:55

Наталю Гуменюк звільнили з посади речниці Сил оборони півдня, передають Патріоти України. Дослівно Генштаб: "Генеральним штабом Збройних Сил України проведено ротаційні заходи щодо начальника Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня. Зокрема...