Догоджання Путіну не допомогли: Собчак втекла з РФ до Литви, двох осіб з її оточення затримали в Москві

Комерційний директор російської журналістки та політикині Ксенії Собчак Кирило Суханов і колишній головний редактор журналу про моду "Татлер" Аріан Романовський затримані в Москві. Сама Собчак виїхала з країни. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Повідомляється, що Суханова затримали ввечері 24 жовтня в одному з московських ресторанів. Разом з комерційним директором Ксенії Собчак був затриманий і Романовський (Кузьмін).

Сьогодні Романовському і Суханову, яких, за наявною інформацією, підозрюють у вимаганні, мають обрати запобіжний захід. Вони проходять за однією справою щодо вимагання, в чому конкретно їх звинувачують поки невідомо.

Одночасно у справі про вимагання пройшли обшуки в елітному котеджному селищі "Горки-8", де мешкала сама Собчак. Затримати збиралися і журналістку, проте не вийшло. Повідомляють, що вона потрапила до Мінська і звідти – до Литви.

Як пише ТАСС з посиланням на джерела в правоохоронних органах, Собчак заплутала оперативників, купивши перед від'їздом різні авіаквитки.

"Вона виїхала з Москви ще вночі [у вівторок]. При цьому вона вчора купила авіаквитки через Інтернет в Дубай, сьогодні — в Туреччину. Це вона зробила, щоб заплутати оперативників. У підсумку ж вона в'їхала в Литву через Білорусь", – повідомило джерело.

Собчак відреагувала на затримання Суханова кількома дописами в соцмережах. Інформацію про свій від'їзд вона не підтверджувала, але і не спростовувала.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...