Догоджати Х...йлу ніхто не збирається: РФ і США ніяк не можуть узгодити текст спільної заяви для Путіна і Байдена

Російський журналіст і блогер Іван Яковина розповідає у себе в Facebook, щоЮ за даними джерел ЗМІ, Російська Федерація і Сполучені Штати Америки ніяк не можуть узгодити текст спільної заяви для Володимира Путіна і Джозефа Байдена. Таким чином можна припустити, що вони ні про що не можуть домовитися. У кращому випадку, зустріч пройде, заради самої зустрічі і картинки для телекамер, а в гіршому і зовсім не відбудеться, передають Патріоти України.

Журналіст допускає, що, якщо ж ніякої домовленості не буде, то президент США буде змушений ввести дуже жорсткі санкції проти Російської Федерації відразу після закінчення цієї зустрічі в Женеві 16 червня. У Вашингтоні чудово розуміють, що тільки компромісне рішення з низки питань може відкласти новий пакет антиросійських санкцій.
Іван Яковина зазначив, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вже підтвердив, що сторони не можуть узгодити підсумковий документ. Журналіст додав: насправді це дуже хороша новина, яка дає надію на те, що поблажок Кремлю ніхто не дасть і, тим більше, вимоги Путіна ніхто виконувати не збирається.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...