Докатався. Росіяни забрали гроші та машину: Показова історія львів'янина, що поїхав у Крим (відео)

Російські спецслужби почали затримувати українців, що перетинають окупований Крим. Вони проводять психологічний тиск та змушують ставати агентами російської розвідки, повідомляють у СБУ, передають Патріоти України.

Нещодавно росіяни затримали мешканця Львівщини, який хотів поїхати до окупованого Криму. Після того, як той відмовився, вони забрали його гроші, документи та автомобіль.

Змусили підписати документ, зміст якого постраждалий львів'янин не усвідомив. Вивели за кордон зі словами "надумаешь – приходи".

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 13:16

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...