Міністр просто впевнений: Аваков заявив, що санкції проти "труби" Медведчука не ввели в 2016 році через Порошенка

Екс-президент України Петро Порошенко в 2016 році начебто зірвав введення санкцій проти компанії «Прикарпатзахідтранс», пов’язаної з нинішнім главою «Опозиційної платформи — За життя» Віктором Медведчуком. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону, зазначають Патріоти України.

За словами Авакова, питання введення санкцій розглядалося в 2016 році на одному з останніх засідань Кабміну, коли його очолював Арсеній Яценюк.

“У середу Яценюк доручив уряду підготувати до наступного засідання санкції проти цієї “труби” (Українська ділянка нафтопроводу “Самара — Західний напрямок”). У п’ятницю я прийшов на наступне засідання, в зал, а на нього не прийшли кілька міністрів з квоти Петра Порошенка», — розповів міністр.

Він не назвав дати проведення цих засідань, але Яценюк у програмі «Свобода слова з Савіком Шустером» згадав, що вони відбулися 6 і 8 квітня 2016 року.

Аваков упевнений, що таким чином Порошенко «зірвав кворум», давши вказівку міністрам не приходити на засідання, і це допомогло «Прикарпатзахідтрансу» уникнути санкцій.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...