Докази шукатимуть разом: Українським експертам надали доступ до місця падіння ракети у Польщі

Польська сторона дозволила групі українських фахівців оглянути місце трагедії у Пшеводові, де під час російської ракетної атаки 15 листопада вибухнула ракета, забравши життя двох місцевих мешканців. Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Українські експерти вже працюють на місці трагедії у Пшеводові, спричиненої російським ракетним терором проти України”, - написав він.

Український міністр висловив вдячність польській стороні за надання доступу українським фахівцям. “Ми будемо продовжувати нашу співпрацю у відкритому та конструктивному ключі, як це роблять найближчі друзі”, - висловив сподівання Дмитро Кулеба.

Як повідомлялося раніше українських експертів допустили до розслідування падіння ракети у Польщі. Наразі слідство ведуть польські й американські фахівці - вони вивчають залишки ракети, глибину кратера, встановлюють траєкторію її польоту, і навіть обчислюють кількість використаного палива. Політ також зафіксовано на відео, але його поки не оприлюднюють.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...