Документ під номером 666: Кабмін прийняв рішення щодо долі Лещенка в "Укрзалізниці"

Кабінет міністрів України розпорядився продовжити контракт з екснардепом Сергієм Лещенком на посаді члена Наглядової ради в АТ "Укрзалізниця". Разом з ним цю ж посаду продовжить обіймати економіст Олег Журавльов. При цьому, як зазначено в розпорядженні уряду на сайті, термін дії договору становить три місяці, передають Патріоти України.

Документ зареєстровано за сакральним номером 666. "Вибрати членами наглядової ради акціонерного товариства" Українська залізниця "Лещенко Сергія Анатолійовича та Журавльова Олега Сергійовича як представників держави 20 червня 2021 року на термін до прийняття рішення Кабінетом Міністрів України про обрання представників держави в наглядовій раді акціонерного товариства" Українська залізниця ", але не більше ніж на три місяці з дня набрання чинності цим розпорядженням ", – винесено окремим пунктом в документі.

Лещенко був призначений на посаду члена Наглядової ради "Укрзалізниці" в грудні 2019 року. Новий склад Наглядової ради був сформований в середині 2018 року, щоб підвищити прозорість і ефективність роботи "Української залізниці". Однак, попри залучення незалежних спостерігачів до складу Ради, корупційні скандали на держпідприємстві не припинилися.

До кар'єри в "Укрзалізниці" Сергій Лещенко представляв інтереси українського народу в парламенті від фракції п'ятого президента "Блок Петра Порошенка". Його депутатство запам'яталося просуванням і популяризацією інструментів, здатних подолати корупцію в лавах топчиновників. Завзято виступав на підтримку створення НАБУ.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...