Доленосні вибори в Грузії: Зафіксовано масову бійку - спостерігачі ловлять проросійську партію влади на фальсифікації (відео)

Бійка біля виборчої дільниці в Грузії

У столиці Грузії Тбілісі біля виборчої дільниці №60 відбулася масова бійка, повідомляють грузинські ЗМІ. У бійці брали участь кілька десятків людей. Конфлікт стався у спальному районі міста Глдані, передають Патріоти України.

Повідомляється, що в бійці зійшлися прихильники проросійської партії Грузинська мрія та спостерігачі. Судячи з відео з місця події, поліція не втручалася в ситуацію.

А перед тим на парламентських виборах у Грузії стався перший скандал із вкиданням бюлетенів. МВС крахни порушило кримінальну справу, а ЦВК анулювала результати на скомпрометованій виборчій дільниці.

За інформацією місцевих ЗМІ, це сталося на виборчій дільниці № 69 у місті Марнеулі. Виборчу дільницю закрили.

Повіомляється що чоловіка з пачкою бюлетенів користувачі соцмереж ідентифікували і повідомили, що це місцевий чиновник - заступник голови міськради Марнеулі.

Повідомляється також, що до спостерігача, який зафіксував порушення на відео, було застосовано фізичне насильство.

Нагадаємо, в Грузії розпочалися вибори до парламенту. Раніше повідомлялося, що вибори в Грузії називають історичними, оскільки їхній результат може вказати або на майбутню інтеграцію держави з ЄС, або на зближення з Росією. Кореспондент.net докладно писав про передвиборчу ситуацію в Грузії.

Нищили логістику і не тільки: На початку великої війни українська авіація літала в Росію

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:59

На початку повномасштабного вторгнення РФ у 2024 році українська авіація здійснювала бойові вильоти на територію держави-агресора для знищення логістики ворога, передають Патріоти України з посиланням на матеріал представника Повітряних сил ЗСУ Юрія Іг...

Є загроза наступу військ РФ: ЗСУ зводять фортифікації біля Запоріжжя

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:57

Українська армія зараз будує нові оборонні рубежі навколо міста Покровськ та на схід від Запоріжжя, передають Патріоти України з посиланням на на повідомлення OSINT-аналітика Клемента Моліна у соціальній мережі X. "Щодо фортифікаційних споруд, українс...