"Долг платежем красен": З Росії повідомляють про масовану нічну атаку українських БПЛА Москви та прилеглих областей РФ

Український дрон-камікадзе "Грім"

В ніч на 26 листопада у Росії заявили про спробу масованої атаки безпілотниками, всього наразі йдеться про 21 дрон.

За словами мера Москви Собяніна, дрони, що летіли на Москву, збиті в районі Наро-Фомінська і Одинцовському міському окрузі Підмосков'я, також ППО перехопила і знищила кілька безпілотників у Брянській, Тульській і Калузькій областях.

Наявність постраждалих та серйозних руйнувань традиційно заперечується.

У Міноборони РФ повідомили, що ППО знищила 11 БПЛА над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей.

Доповнено о 4.02: Собянін повідомив, що ще один безпілотник, який намагався здійснити атаку на Москву, збитий у Подольську. Руйнувань та постраждалих нібито немає.

Доповнено о 4.55: На підльоті до Москви в Раменському міському окрузі у Росії ППО нібито збила ще один безпілотник, повідомив Собянін.

Доповнено о 5.15: Засоби ППО нібито знищили ще 9 БПЛА над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей, повідомили у МО РФ.

Доповнено о 6.00: Безпілотники збито у Дзержинському та Жуківському районах Калузької області Росії. За попередніми даними, постраждалих та руйнувань інфраструктури немає.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...