"Доля обрала нас": Буданов розповів про повоєнні виклики для України

Повномасштабна війна в Україні закінчиться, упевнений начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов. Але після цього перед українцями постануть інші завдання не менш важливі та складні, передають Патріоти України.

Про це очільник ГУР МО сказав магістрам-випускникам Київської школи економіки. Його промовою в неділю, 28 липня, поділилась пресслужба на сайті розвідувального відомства.Буданов відзначив студентів, які залишилися в Україні й вирішили здобути освіту тут, незважаючи на війну та численні випробування.

"Не зупиняйся. Хтось має бути першим, чому б не ти?" – процитував він американського бойового генерала, героя двох світових воєн Джорджа Паттона.

"Доля обрала нас: нам із вами випало жити та вчитися в надзвичайний час. Саме зараз і саме тут, в Україні за нашої участі вирішуються глобальні питання, які матимуть визначальні наслідки для історії нашої держави і для людства загалом. Нове покоління української нації мусить допомогти світу знайти відповіді на ці питання", – сказав начальник ГУР МО.

Він запевнив, що "війна точно закінчиться", бо "це закономірний процес". А тоді перед нами постануть інші задачі, не менш важливі й не менш складні", – додав генерал-лейтенант.

На його думку, будь-який рух уперед зустрічає опір, так буває, коли нація вирішує йти власним непроторенним шляхом. "Тож, коли ви відчуваєте опір, коли вам складно, значить ви все робите правильно", – звернувся Буданов до випускників.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...