Долітався: Нацгвардія та ЗСУ збили російський літак, що готував авіаналіт на мирні містечка

Армія окупантів втратила ще один військовий літак. Його збили поблизу Києва, коли він готувався завдати удар по мирному населенню, зазначають Патріоти України.

Цього разу окупанти втратили літак Су-30. Збили його нацгвардійці разом з бійцями Збройних сил України. Подія сталася ввечері 1 березня коли ворог намагався здійснити авіаналіт на мирні містечка поблизу столиці.

Зенітно-артилерійський розрахунок завдав нищівного удару літаку ворога, а добили його підрозділи протиповітряної оборони ПС ЗСУ установкою Бук М-1. "Ворог не пройде, ні по суші, ні з моря, ні у небі!, – запевнили в Нацгвардії.

Нагадаємо, шо з моменту вторгнення 24 лютого, російські війська у війні проти України станом на ранок 2 березня вже втратили 30 літаків. Щодо особового складу, то загинуло 5840 загарбників. Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...