"Долю цих хлопців ми вже вирішили": Бєлгородський губернатор не забрав полонених

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков не з'явився на зустріч з партизанами Легіону "Свобода Росії" і "Російського добровольчого корпусу" для обміну полоненими. Про це заявили у загальному відеозверненні ЛСР і РДК, зазначивши, що за цей час кількість полонених значно збільшилася, передають Патріоти України.

Вони заявили, що Гладков "не знайшов мужності обміняти свій дорогоцінний час" на життя полонених, так що губернатор більше "не може диктувати їм свої умови".

Також заявляється, що оскільки "губернатор не контролює ситуацію в регіоні", бійці РДК і ЛСР "спілкуватимуться з тими, хто приймає рішення в Москві".

Що стосується полонених російських військових, то заявляється, що їх передадуть Україні. "Долю цих хлопців ми вже вирішили. Вони будуть передані українській стороні для процедуралу", - йдеться в заяві.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...