"Дом мой в Украине, и у меня там ребенок… Меня в Украине понимают": Максакова пояснила свій приголомшливий відліт до Москви

Максакова на Донбасі

Марія Максакова, вдова екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, після чотирьох років життя в Києві несподівано з'явилася в Москві. В інтерв'ю bfm.ru жінка, що отримала громадянство України стверджує, що своєю домівкою як і раніше вважає Україну, а в російську столицю прилетіла, оскільки тривають судові суперечки за її шикарну московську квартиру, котру намагається привласнити імовірний вбивця її чоловіка, зазначають Патріоти України.
Як відомо, другою стороною квартирних суперечок є Денис Панаітов, екс-начальник райвідділу Слідчого комітету РФ. Раніше Максакова називала Панаітова замовником вбивства Вороненкова, а тепер побоюється помсти.
Другою стороною квартирних суперечок є Денис Панаітов, екс-начальник райвідділу Слідчого комітету РФ. Раніше Максакова називала Панаітова замовником вбивства Вороненкова, а тепер побоюється помсти.
«Я сделала свой визит в Москву таким гласным и шумным по одной причине: я опасаюсь за свою безопасность… Я связываю то, что произошло с Денисом, со всей этой мошеннической историей», — каже вдова Вороненкова.
Максакова стверджує, що передала права Панаітову на квартиру в Москві, натомість повинна була отримати квартиру в Києві, але другий учасник угоди своє зобов'язання не виконав.
«Я, может быть, нагнетаю, но мне кажется, что если бы я в тот день оказалась рядом с Денисом и убиты были бы мы оба, то никто бы об этой квартире даже не вспомнил. Но я не отступила, и уже почти четыре года идут суды, последняя кассация встала на мою сторону», — уточнила Максакова.
«Дом мой в Украине, и у меня там ребенок… Меня в Украине понимают. Они же понимают, что мне нужно бороться за свое имущество, которое у меня просто отобрали», — підсумувала вдова Вороненкова.
Нагадаємо, екс-депутати Держдуми Марія Максакова і Денис Вороненко покинули Росію в грудні 2016 року і переїхали до Києва. У березні 2017 року Вороненкова вбили в центрі Києва. Максакова залишилася жити в Україні.

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...