Домовився з новою владою чи блефує? Олігарх-втікач Онищенко захотів повернутися в Україну заради суду над собою і купив квиток на лоукост

Колишній депутат Верховної Ради Олександр Онищенко зібрався повернутися в Україну і постати перед судом. Про це сам Онищенко заявив в інтерв’ю KyivPost, зазначають Патріоти України.

За словами Онищенка, в українську столицю він має намір прибути 13 грудня. При цьому він продемонстрував журналістам куплений квиток в економ-клас на рейс Барселона-Київ. Квиток на лоукост збентежив видання, так як екс-нардеп відомий своєю любов’ю до красивого життя, яка раніше включала плавання в Середземному морі і вечірки з моделями і такими голлівудськими знаменитостями, як Єва Лонгорія і Періс Хілтон.

“Я не злочинець і не злодій. Я хочу давати свідчити перед судом і боротися за правильне судове рішення, але я не хочу, щоб Артем Ситник говорив, що це він змусив мене повернутися”, – зазначив Онищенко.

Екс-депутат підкреслив, що він повертається в Україну за власним бажанням, при цьому він стверджує, що дане рішення просто співпало з наміром української влади екстрадувати його з Іспанії.

За словами екснардепа Сергія Лещенка, Онищенко не має наміру повертатися до України, а лише намагається уникнути екстрадиції.

«Щоб уникнути примусової видачі Україні, Онищенко погодився на добровільну екстрадицію і для цього пред’явив іспанському суду детальний план своєї подорожі додому. Для цього він навіть купив…квиток на лоукост Барселона-Київ», – написав Лещенко.

Він додав, що за непідтвердженою інформацією Онищенко отримав 10-річну посвідку на постійне проживання в Італії.

Раніше директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що Олександр Онищенко буде екстрадований в Україну в грудні.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...