Дональд Фредович ще не "зробив Америку великою": Трамп планує знову балотуватися в президенти США, - Reuters

Експрезидент США Дональд Трамп має намір взяти участь у виборах президента США, які відбудуться у 2024 році. Про це повідомляє Reuters з посиланням на радників Трампа, передають Патріоти України.

За словами неназваних радників експрезидента, оголосити про свою участь у виборах Трамп може вже цього місяця, оскільки «він розраховує отримати вигоду від очікуваної перемоги республіканців на проміжних виборах до Палати представників», які відбудуться у вівторок, 2 листопада.

«Я думаю, що він хоче балотуватися, і оголошення до Дня подяки (24 листопада – ред.) дає йому велику перевагу перед опонентами, і він це розуміє», – заявив один із радників експрезидента.

Він також уточнив, що оголошення про участь у виборах цього місяця дозволить Трампу "відкинути потенційних суперників у боротьбі за висування від партії".

Як зазначає Reuters, у екслідера Сполучених Штатів Америки залишиться два тижні після виборів до нижньої палати парламенту для того, щоб анонсувати свою участь.

2 вересня президент США Джо Байден у зверненні до американців розкритикував ідеологію свого попередника Дональда Трампа та його прихильників.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...