Дональд Фредович теж підтягнеться? Захарова заявила, що прихильники Трампа хочуть отримати громадянство РФ

Деякі прихильники президента США Дональда Трампа нібито цікавляться у представників Міністерства закордонних справ РФ умовами отримання російського громадянства. Про це заявила офіційна представниця МЗС Росії Марія Захарова в ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", повідомляють Патріоти України.

Вона уточнила, що питання щодо громадянства від американців є одним з найпопулярніших в її соцмережах. За словами Захарової, прихильники Трампа пишуть, що бояться переслідувань. Вона також звинуватила США в репресивный політицы в міжнародному масштабі, яка нібито позначилася і на громадянах цієї країни.

"Нам би не було жодного діла до цієї ситуації, але в поєднанні чинників, що це ядерна держава з наймасштабнішим військовим бюджетом і країна, яка нескінченно орудує незаконними санкціями щодо нашої країни, і все це на тлі глибинної кризи, яка зачіпає кожного американця, ось це турбує", – сказала Захарова.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...