Дональд Фредович у небезпеці? Лідер Ірану опублікував анімаційний план ліквідації Трампа (відео)

На сайті Вищого лідера Ірану Алі Хаменеї з'явився анімаційний ролик, що зображає вбивство колишнього президента США Дональда Трампа, повідомляють Патріоти України з посиланням на .The Independent.

На відео людина, схожа на Трампа, грає в гольф на території його резиденції у Флориді. У цей час безпілотник рухається повз камери спостереження, відключені хакером.

Через санкції проти Путіна Москва готова розірвати відносини зі СШАОператор дрона направляє приціл на Трампа, а потім відправляє йому текстове повідомлення: "Вбивця Сулеймані та той, хто віддав наказ, заплатять за це".

Поки той читає текст, військовий натискає на кнопку "Пуск".

Відзначається, що двохвилинний кліп "Помста неминуча" став переможцем конкурсу, організованого в пам'ять про генерала Касема Сулеймані.


Вбивство Сулеймані: що відомо

  • Глава спецпідрозділу "Аль-Кудс" КВІР генерал Касем Сулеймані був убитий в результаті авіаудару США в столиці Іраку Багдаді в ніч на 3 січня 2020 року. Вашингтон пояснив своє рішення тим, що генерал представляв загрозу для американців.
  • Тегеран пообіцяв помститися за вбивство генерала. Іран скоротив свої зобов'язання з ядерної угоди, а парламент країни прийняв законопроект, за яким армія США і Пентагон визнаються терористичними організаціями.
  • 8 січня Іран запустив 15 ракет по військових базах США в Іраку. У відповідь на дії Ірану Дональд Трамп оголосив про введення нових санкцій.


Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...