Дональд Фредович зайнявся плагіатом? Трамп висунув Байдену передвиборну вимогу Зеленського

Президент США Дональд Трамп зажадав, щоб його головний конкурент на виборах, демократ Джо Байден здав тест на наркотики. Про це глава Сполучених Штатів написав на сторінці в Twitter 27 вересня, повідомляють Патріоти України.

Політик зазначив, що й сам пройде цю процедуру. "Я буду наполегливо вимагати від "сонного" Джо Байдена пройти тест на наркотики до або після дебатів у вівторок [29 вересня] ввечері. Звісно, я теж погоджуся пройти", – заявив президент.

Він додав, що виступи на дебатах Байдена "були, м'яко кажучи, рекордно нерівномірними". "Тільки наркотики могли викликати цю невідповідність?" – запитав Трамп.

Зазначимо, схожа історія сталася на виборах президента України в 2019 році. Нинішній український глава Володимир Зеленський під час виклику свого опонента Петра Порошенка на дебати закликав пройти медичну експертизу. Цей крок був пов'язаний із "чорною" кампанією проти кандидата зі звинуваченнями Зеленського нібито в наркоманії. Сам він пояснив, що аналізи на наркотики необхідно здати, щоб довести українцям, що серед кандидатів "немає ні алкоголіків, ні наркоманів".

5 квітня Зеленський здав аналізи в медичному діагностичному центрі Eurolab у Києві. Порошенко в цей же день здав аналізи в медичній частині НСК "Олімпійський".

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...