Дональд Фредович заскочений такою зрадою свого старого друзяки: Трамп відреагував на заяву Путіна про підтримку Гарріс

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Дональд Трамп сказав, що не може визначитись - Путін зробив йому послугу чи образив, коли заявив, що вболіватиме за Гарріс на прийдешніх президентських виборах у США. Про це Трамп сказав під час виступу в Економічному клубі Нью-Йорка у четвер, 5 вересня, вказує Foxnews, передають Патріоти України.

Кандидат на посаду президента Штатів зізнався, що не знає, як оцінювати висловлювання глави Кремля.

"Він підтримав Камалу. Я не знаю, що саме говорити у зв'язку з цим. Не розумію, чи я ображений чи він, навпаки, зробив мені послугу", - сказав Трамп.

Нагадаємо, що російський диктатор Путін заявив, що країна-агресор "підтримуватиме" кандидатку на пост президента США від Демократичної партії Камалу Гарріс. Диктатор заявив, що раніше "фаворитом" у РФ був президент США Джо Байден, який не братиме участі у президентських перегонах.

Путін також зазначив, що у Гарріс "заразливий сміх", отже, у неї "все добре". Російський президент зазначив, якщо у Гарріс все добре, то він сподівається на пом'якшення санкцій щодо РФ у разі її перемоги.

Білий дім відреагував на заяву голови Кремля, який сказав, що симпатизує Гарріс, як кандидату у президенти США. У Вашингтоні такі слова розцінили, як втручання у вибори.

Москва постаралась? Трамп пообіцяв Маску посаду в разі перемоги на виборах

субота, 7 вересень 2024, 0:30

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп стверджує, що в разі перемоги на виборах він створить комісію із ефективності уряду на чолі із мільярдером Ілоном Маском. Про це повідомляє Reuters із посиланням на промову колишнього ...

"Ми стикаємося з відсутністю достатньої кількості систем ППО": Експерти пояснили, чому РФ "засипає" Київ ракетами і скільки це може тривати

п’ятниця, 6 вересень 2024, 23:58

Російська Федерація вранці 2 вересня завдала масованого удару балістикою та крилатими ракетами по Києву. Уламки впали в різних районах, повідомляється про не менше трьох постраждалих, передають Патріоти України. РБК-Україна з'ясовувало, чому росіяни ви...