Дональд Трамп включив українських політиків у свій передвиборчий ролик та підхопив метафору Зеленського

У соціальних мережах опублікували передвиборний ролик глави Білого дому Дональда Трампа, який в 2020 році хоче балотуватися в президенти США вдруге, зазначають Патріоти України. Трамп включив кадри зі своїх зустрічей з українськими політиками. Зокрема відеоматеріали із зустрічей з Петром Порошенко і з останньої зустрічі з Володимиром Зеленським. Знайшлось місце і головному супернику - Байдену та Арсенію Яценюку.
Відео супроводжується слоганом «Я осушують болото». Ця метафора в англійській мові означає радикальний шлях вирішення якоїсь проблеми, коли борються не з наслідками, а усувають першопричину. Фраза фігурувала і в нещодавно оприлюдненій стенограмі розмови Трампа і Володимира Зеленського. «Ми хочемо осушити болото тут в нашій країні», - говорив тоді український президент.
У своєму ролику Трамп закликає не дати його політичним опонентам «вкрасти перемогу на виборах».

Відео базується на "українському скандалі", пов'язаному з можливою корупцією в компанії Burisma, де працював син головного конкурента Трампа на виборах - екс-віце-президента США Джо Байдена.

У ролику йдеться про те, що Байден обіцяв Україні 1 млрд доларів. Але, мовляв, ці гроші Київ не отримає, поки не звільнить генпрокурора (Шокіна).

"Ну сучий син, його звільнили!", - йдеться за кадром.

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...