Дональд вважає, що вчинив мудро: "Не будь дурнем", - Трамп написав от такого листа президенту Туреччини

45 президент США в пошуках "сильних аргументів" після скандального рішення по відкликанню американських військ з Сирії, котре підірвало довіру союзників і військово-дипломатичну роботу десятиріч у регіоні

Президент США Дональд Трамп написав лист президенту Туреччини Реджепу Тайіпу Ердогану, в якому закликає зупинити вторгнення Туреччини до Сирії, повідомляють Патріоти України з посиланням на американське видання The New York Times.

16 жовтня Дональд Трамп розповів журналістам, що він написав президенту Туреччини "дуже потужного листа з попередженням".

Пізніше, видання The New York Times, опублікувало у себе лист, про який, ймовірно, говорив президент Трамп.

"Давайте розробимо гарну угоду! Ви не хочете нести відповідальність за вбивство тисяч людей, а я не хочу нести відповідальність за руйнування турецької економіки - а я зроблю це", - пише американський президент.

"Я наполегливо працював, щоб вирішити деякі з ваших проблем. Не підведіть світ. Ви можете укласти відмінну угоду. Генерал Мазлюм (командувач курдських Сил демократичної Сирії - УП) готовий вести з вами переговори і готовий піти на поступки, які вони ніколи б не зробили в минулому. Я конфіденційно додаю копію його листа, щойно отриманого ", - продовжив Трамп.

"Історія буде прихильно ставитися до вас, якщо ви зробите правильно і гуманно. Він буде дивитися на тебе вічно, як на диявола, якщо хороші речі не відбудуться ", - йдеться в листі.

"Не будь крутим хлопцем. Не будь дурнем! Я подзвоню тобі пізніше ", - написав Трамп.

Нагадаємо, 8 жовтня президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган розпочав військову операцію проти курдських сил YPG (належать до SDF), що їх Туреччина вважає терористами.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...