Дональду буде туго: Байден може отримати доступ до розмов Трампа з Путіним, які приховувалися, - Politico

Експрезидент США Дональд Трамп приховував деталі змісту телефонних розмов з Володимиром Путіним. Тепер у нинішнього глави Білого дому Джо Байдена є до них доступ, повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

За інформацією видання, деталі близько десятка розмов Трампа і Путіна залишаються таємницею. Радники Байдена хочуть дізнатися, розкривав чи Трамп секретну інформацію або укладав конфіденційні угоди з Путіним. В оточенні Байдена не відповіли на питання, чи ознайомився президент зі змістом бесід.

Видання пише, що самі дзвінки не записувалися, однак деякі помічники Трампа, як правило, чули і записували деталі розмови. Саме цю інформацію і може отримати команда Байдена.

26 січня Джо Байден і Володимир Путін провели перший телефонну розмову. Лідери обговорили втручання в американські вибори, серію кібератак на держустанови США і арешт опозиціонера Олексія Навального в Росії.

Під час розмови американський президент заявив, що США будуть «твердо відстоювати захист національних інтересів у відповідь на ворожі дії з боку Росії». Байден також підкреслив, що США підтримують суверенітет України перед обличчям російської агресії.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...