Донбас, так Донбас: Зеленський поставив Путіна у важке становище, - Кравчук

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук вважає, що президент України Володимир Зеленський поставив російського лідера Володимира Путіна у важку ситуацію. Про це сказав в ефірі телеканалу “Україна 24”, зазначають Патріоти України.

Кравчук уточнив, що на останній зустрічі радників “нормандського формату” саме російська сторона запропонувала влаштувати зустріч безпосередньо на лінії розмежування на Донбасі, щоб подивитися на ситуацію поблизу.

На думку глави української делегації, президент Зеленський скористався пропозицією і покликав Путіна зустрітися на українському Донбасі.

“Таким чином, Путін поставлений в дуже важку ситуацію. Якщо відмовитися, це означає, що він не підтримує свою ж російську пропозицію”, – пояснив Кравчук.

У той же час Кравчук підкреслив, що на даний момент невідомо, чи відбудеться зустріч в “нормандському форматі” на Донбасі, проте Володимир Путін завжди має можливість сказати, що не поїде на зустріч в Україну.

Крім того, Кравчук заявив, що сам також готовий зустрітися з російським президентом, тому що у нього є що сказати і Путіну та іншим політикам з Кремля.

Новим командувачем ОК "Південь" став випускник Військового коледжу армії США: Що про нього відомо

вівторок, 16 квітень 2024, 20:42

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк відрекомендував особовому складу оперативного командування "Південь" ЗСУ нового командира – бригадного генерала Геннадія Шаповалова. Про це пресслужба ОК "Південь" пов...

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...