"Донбасс - единственная надежда восстановить нормальную власть": Азаров заявив про "квазінацистський" режим в Україні

Колишній глава уряду Микола Азаров опублікував на своїй сторінці в в Facebook пост, в якому написав, що Донбас є єдиною надією відновити в Україні нормальну владу, передають Патріоти України.

«Восстановить конституционный порядок, восстановить право на принятие суверенных решений, выкинуть всех ненужных нам абсолютно кукловодов, кураторов, помощников, наконец, руководствоваться здравым смыслом. Вот что такое Донбасс для Украины», - написав одіозний політик.

За його словами, саме Донбас - це становий хребет української економіки. Він є дуже серйозним регіоном, який визначав не тільки економіку, а й політику нашої країни, саме тому його відсікли 7 років тому. Азаров пише, що нібито саме влада України відсікла регіон, виходячи з того, що за наявності Донбасу його довелося б зачищати і знищувати, або залишати, але при цьому змиритися з політичною силою і впливом, які Донбас представляє.

«Если Донбасс от Украины отрезать, то продолжится деградация, гниение, вот эти гниющие процессы и вполне возможен приход абсолютно нацистского режима. Сейчас он ещё квази такой нацистский, а возможен приход абсолютно нацистского режима», - резюмував колишній прем'єр-міністр.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...