Донеччани розповіли Путіну, хто та чого від нього більше не чекає

Жителі тимчасово непідконтрольних українському уряду територій Донецької області заявили, що більше нічого не чекають від Росії і її влади. Так донеччани прокоментували інтерв'ю з російським пропагандистом Ceргeєм Мaркoвим, яке називалося «Чeгo нaрoд Дoнбacca oжидaeт oт РФ и Путинa?», передають Патріоти України.

«Больше ничего!!! Ничего больше народ Донбасса не ждет от Путина!!! 21 апреля даже самые безнадежные перестали ждать!» — пишуть донеччани.

За їх словами, в цілому підтримки Росії і «визнання» ОРДЛО і чекали тільки найбільш наївні прихильники «республік». «Самые безнадежные и ждали! Я, когда услышал этот прикол о том, что ожидают признания, очень удивился! Может вы подскажите, какие предпосылки для этого сейчас есть? С чего вдруг-то?» — зазначив учасник обговорення.

За словами коментаторів, вони сподівалися на підтримку Росії в умовах загострення на фронті. Також їм обіцяли, що масова видача паспортів РФ означає крок до майбутнього «визнання», проте ці надії не виправдалися навіть у затятих прихильників «русского мира».

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...