Донька і син живуть в Україні: Ідентифіковано командира РФ, який керує окупантами в Енергодарі і вбиває українців

В Україні ідентифікували командира одного з підрозділів армії РФ, який зараз розташований у тимчасово окупованому місті Енергодар Запорізької області. Ним виявився полковник Клименко Вадим Володимирович. Про це пише Telegram-канал "OSINT Бджоли", який спеціалізується на деанонімізації російських окупантів. Цікаво, що народився окупант на території України, де досі проживають його колишня дружина та діти, передають Патріоти України.

"Мова йде про 7-у військову базу (в/ч 09332) РФ, місце дислокації – м. Гудаута, Абхазія. Командир – полковник Клименко Вадим Володимирович, 30.09.1970 року народження, уродженець смт Просяна Покровського району Дніпропетровської області. За нашими даними, його колишня дружина, син та донька досі мешкають в Україні, але це не заважає йому особисто давати вказівки обстрілювати міста України", – йдеться у повідомленні. Зазначається, що до лав російської армії Вадим Клименко потрапив не у 2014 році, а набагато раніше.

"Вже у 1999 році він відзначився на війні у Чечні у складі бригади морської піхоти Чорноморського флоту, після чого проходив службу у 40-й окремій бригаді морської піхоти на Камчатці. Має звання "герой Росії", – пишуть "OSINT Бджоли". Також дослідники дають паспортні дані та адреси реєстрації окупанта.

Адреси реєстрації: м. Москва, вул. Садова-Спаська, буд. 3, корп. 2, к. 1305 (гуртожиток Міноборони РФ); Камчатський край, м. Петропавловськ-Камчатський, вул. Лукашевського, д. 6.

Паспорт РФ 3015 546749 видано Відділ Уфмс Росії по Камчатському краю у м. Петропавловську-Камчатському 20.10.2015.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...