Донос написала "подруга": Під Мелітополем окупанти жорстоко побили матір українського військового

Під Мелітополем на тимчасово захопленій окупантами території російські військові побили літню жінку. Все через те, що її син - колишній військовий ЗСУ. Про це повідомляє РІА Мелітополь з посиланням на розповідь очевидиці, передають Патріоти України.

За словами свідка, подія сталася в одному з дачних кооперативів, розташованих неподалік від Мелітополя. "Вся вина пенсіонерки у тому, що її син - колишній військовий. Проте окупанти зганяли зло на його літній матері. До будинку жінки увірвалися озброєні російські солдати. Їх цікавив син пенсіонерки, який раніше служив у ЗСУ. Чоловік виїхав із міста ще до окупації, про що жінка сказала оркам. Однак ті почали жорстоко бити стареньку, били навіть прикладами по обличчю", - розповіла очевидиця.

Вона додала, що донесення на сім'ю написала знайома потерпілої, для якої та зробила багато добра, а за донесення на пенсіонерку подруга-зрадниця отримала від окупантів 10 тисяч рублів "премії".

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...