Допоки ЗСУ не розтрощать війська РФ, Путін навряд чи опиниться у в'язниці або Гаазі: Ілларіонов озвучив всі сценарії

Повний військовий розгром Збройними силами України російської армії і закінчення президентської каденції Джо Байдена у США можуть стати факторами, які обмежать терміни проведення війни Москви проти Києва. Допоки, доки російське військове угруповання не буде розгромлене українськими військами, главі РФ Володимиру Путіну не загрожує Гаазький трибунал, смертна кара, усунення від влади або тюремний термін. Про це заявив старший науковий співробітник Центру політики безпеки у Вашингтоні Андрій Ілларіонов, передають Патріоти України.

У чаті на Главреді він розповів про те, що якщо ЗСУ вдасться досягти військового розгрому армії Росії на своїй території, а президентська каденція Байдена у США закінчиться, війна може завершитися швидше. Терміни її закінчення залежать від цих факторів.

"Найважливішими факторами, що обмежують терміни проведення війни в Україні, є два: повний військовий розгром російських сил на території України і завершення каденції нинішнього президента США. Будь-яка з цих подій, що сталася першою, може стати граничним терміном війни в Україні", - зазначив експерт. Також він вважає, що на російського президента Володимира Путіна навряд чи очікує Гаазький трибунал, в'язниця, смертна кара або усунення від влади допоки, доки ЗСУ не розгромлять війська РФ. "Можуть, хоча наразі це виглядає малоймовірним. Принаймні до військового розгрому російських військ в Україні", - підкреслив Андрій Ілларіонов.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...