Допомагала чотирилапа "біозброя": Як спецпризначенці ГУР розгромили окупантів під Бахмутом (відео)

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони України ліквідували групу бойовиків із двох ворожих груп російських окупантів, передають Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба ГУР, вдалу операцію воїни здійснили 9 лютого на Бахмутському напрямку в населеному пункті Парасковіївка. Кадри з місця атаки свідчать про те, що дрони ГУР виявили дві групи окупантів на одній площі. До однієї з груп належали шестеро окупантів, до другої - восьмеро. Воїни вирішили ліквідувати обидві групи.

"Щодо підсумків: троє росіян 200 та один 300 після першого ж влучання", - йдеться у повідомленні.

Бійці жартома зазначили, що другу групу ліквідовували із застосуванням "української біозброї" - місцевого собаки, який затримав окупантів для більш точного наведення. Чотирилапий воїн залишився живим та неушкодженим. На відео видно, як пес спокійно відійшов від епіцентру ударів.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

"У Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...