Допомогли? Полковника Комітету нацбезпеки Казахстану знайдено мертвим - загинув за дивних обставин

Полковника Комітету національної безпеки Республіки Казахстан Азамата Ібраєва знайдено мертвим. Причини загибелі наразі невідомі, проте ЗМІ повідомляють про дивні обставини та характер травм, зазначають Патріоти України.

За попередніми даними, тіло полковника виявили у дворі його будинку в місті Нур-Султан. Про це повідомляє пресслужба КНБ РК.

Наразі відомо, що Комітет національної безпеки Казахстану проводить досудове розслідування смерті Ібраєва. Жодної докладної інформації про причини та обставини смерті полковника у КНБ не повідомили.

"Цей факт зареєстровано ОВС Єсільського району міста Нур-Султан 10 січня 2022 року в Єдиному реєстрі досудових розслідувань №227116031000018. Ведеться досудове розслідування", – повідомили у КНБ.

Водночас РІА Новини у своєму Telegram-каналі пише, що на тілі загиблого виявлено травми, характерні для падіння з висоти.

Нагадаємо, у Казахстані помер начальник Департаменту поліції Жамбильської області Республіки Казахстан Жанат Сулейменов. Офіційно причини смерті не розкривають, проте ЗМІ пишуть, що це могло бути самогубство.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...