Допоможе вибивати окупантів: Як працює далекобійна та високоточна бомба-ракета GLSDB (відео)

У Міністерстві інформполітики показали, як працюють далекобійні крилаті бомби GLSDB, постачання яких очікує Україна, передають Патріоти України.

Як повідомили у Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій при Міністерстві культури та інформаційної політики, цей снаряд б'є на 150 кілометрів і входить у новий пакет військової допомоги Україні від США.

"Крилата бомба GLSDB: як експериментальна розробка США допоможе ЗСУ вибивати ворога з України. GLSDB – це гібрид авіабомби та некерованої ракети M26. Такі бомби-ракети запускатимуть з наземних установок, вони – високоточні", - йдеться у повідомленні.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...