"Допоможіть людям позбутися фобій": Скрипін запросив Зеленського і Порошенка на дебати в студію ATR (відео)

Журналіст пообіцяв бути ввічливим і дотримуватися формату програми.

Роман Скрипін. Фото: соцмережі.

Журналіст Роман Скрипін запросив кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка на дебати на канал ATR. Відеозвернення Скрипін виклав на каналі skrypin, передають Патріоти України.

"У вас є до 19 квітня час просто прийти в студію ATR, у найближчий четвер, на програму "Їх треба дебати". У вас є шикарний шанс зустрітися, вибачитися один перед одним за все, що ви наговорили, і провести дебати - за бажанням, а не за законом.

Скрипін пообіцяв бути ввічливим і дотримуватися формату програми, "щоб люди зробили усвідомлений вибір, щоб вибори перестали бути шоу і обміном відеозверненнями". "Допоможіть людям позбутися фобій або переконайте, що ви є кращим кандидатом", - підсумував журналіст.

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...