"Допоможу всім, чим зможу": Саакашвілі розповів, чим займатиметься в Україні

За словами політика, він не проводив перемовини з представниками Зеленського для повернення собі громадянства.
Міхеїл Саакашвілі. Фото: РБК.

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, якому президент України Володимир Зеленський повернув українське громадянство, підтвердив, що збирається прилетіти до міжнародного аеропорту "Бориспіль" у середу, 29 травня. Про це він заявив в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Я повертаюся завтра. Я скучив за Україною і Києвом і лечу до Києва", - сказав він.

За словами Саакашвілі, він не проводив перемовини з представниками Зеленського для повернення собі громадянства. "Це було його рішення, сміливе рішення молодого покоління. Зеленський - це великий шанс для України, новий лідер на пострадянському просторі, який виведе пострадянський простір з "совка". Його дії можна тільки заохочувати", - наголосив політик.

Своєю чергою Саакашвілі ухилився від відповіді на запитання про його конкретні політичні плани. "Я підтримую Зеленського і його команду. У мене немає професійних амбіцій, але однозначно я буду продовжувати свою боротьбу проти корупції, проти олігархату, несправедливості - в Україні, Грузії і скрізь", - додав він, запевнивши, що буде допомагати Зеленському "всім, чим зможе".

Також політик зазначив, що не має конкретних планів на дострокові вибори в Раду, які заплановані на 21 липня. "Я думаю, що на парламентських виборах абсолютну більшість набере "Слуга народу". Це новий драйв і нова можливість для України. Думаю, що у нас все вийде", - резюмував Саакашвілі.

Джерело: РБК-Україна

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...