"Допускается изготовление из подручных средств": ​У Росії за спалений портрет Бандери дадуть три кілограми цукру

У Хабаровську людей запрошують на антиукраїнську акцію, пропонуючи цукор в обмін на спалення українських прапорів та портретів національного героя України, інформують Патріоти України.

Завтра в Хабаровську на одній із центральної площі міста відбудеться «урочисте спалення українських прапорів та портретів Степана Бандери».
Влада міста оголосила «розцінки» предметів, за які видаватиме цукор:
— 4 кг цукру отримає росіянин, який спалить жовто-блакитний прапор України, 5 кг «стратегічного» продукту дадуть за червоно-чорні, так звані «бандерівські» прапори. А ось за портрет українського національного героя Сепана Бандери дадуть лише 3 кг цукру.
Найдешевше оцінили російську владу портрети Тараса Шевченка та українські книги. За них дають лише 2 кг цукру. Влада зазначила, що за прапори та портрети, які не підходять під «вимоги», цукор видаватися не буде.

Окупанти ударили по дитячій залізниці у Харкові (фото)

неділя, 19 травень 2024, 19:05

Зазначається, що обійшлося без постраждалих. Постраждала також територія Центрального парку міста, розташованого поруч із дитячою залізницею. Зокрема, у будівлях кінотеатру та ресторану вибито вікна. Також поруч із парком – кладовище. Там внаслідок уда...

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...