Дорога іграшка: Нардеп від ОПЗЖ засвітив у Раді новий iPhone 13 (фото)

Один з депутатів Верховної Ради України вже встиг оновити смартфон - купив останню модель iPhone, повідомляють Патріоти України.

Нардеп від партії "Опозиційна платформа - за життя" Дмитро Ісаєнко прикупив собі новий iPhone 13 Pro Max небесно-блакитного кольору. В Україні такий смартфон у мінімальній комплектації, оснащений 128 Гб пам'яті, коштує не менше 52,5 тисяч гривень.

В цей же час, середня зарплата українських депутатів, враховуючи надбавки, становить приблизно 40 тисяч гривень на місяць.

Дмитро Ісаєнко на парламентських виборах 2019 року пройшов за списком партії "Опозиційна платформа - за життя" під № 15. Є секретарем Комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Неодноразово потрапляв в скандали.

Джерело: Апостроф

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали:

Ситуація на Донбасі: Окупанти захопили Котлярівку та та просунувся біля кількох населених пунктів - DeepState (мапа)

неділя, 5 травень 2024, 8:05

Російські війська на сходіокупували Котлярівку та вийшли на адміністративні межі Очеретиного. Зафіксовано просування біля інших населених пунктів. Про це у ніч проти неділі, 5 травня, повідомляє DeepState. . Зазначається, що окупанти просунулися біля...