"Дорогі друзі, диктат Заходу переходить усі мислимі і не мислимі межі": Порошенко спародіював Зеленського (відео)

Президент Петро Порошенко потролив Володимира Зеленського і розповів, як той діятиме у разі перемоги на виборах. Про це йшлося на зустрічі влади і бізнесу в понеділок, повідомляють Патріоти України.

"У переговорах про черговий транш МВФ, цієї грабіжницької організації, за допомогою якої Захід визискує країни третього світу, від України вимагають 3% хабаря.

Вони також наполягають на монополії на видобуток сланцевого газу. Чого ми точно не можемо допустити. Вони, міжнародні фінансові організації, хочуть, щоб ми скоротили на 50% виробництво сільськогосподарської продукції. Я дякую вам за підтримку таку (сміх у залі. - Gazeta.ua).

Щоб на 70% ми скоротили виробництво пшениці. Вони вимагають відкриття сховища ядерних відходів у Чорнобилській зоні і розширення цього сховища на територію всієї Київської області (разом з Порошенком у залі сміявся прем'єр-міністр Володимир Гройсман).

Дорогі друзі, диктат Заходу переходить усі мислимі і не мислимі межі. А Велика сімка боїться економічного зростання України. Як ми будемо цьому протидіяти? І нарешті покінчити з борговою залежністю - це мій наказ вам", - заявив президент.

"Приблизно так, - ну можливо, я трохи й перебільшив, суті це міняє – виглядає програма співпраці з МВФ в серіалі "Слуга народу" і в очах президента Голобородька", - сказав Порошенко.

"Я взяв і подивився цей серіал - жахнувся. Антизахідна риторика є частиною гібридної війни, яку Росія веде проти нашої держави", - продовжив президент. Порошенко назвав Зеленського "рівнянням, в якому одні невідомі".

"Його кампанія подібна до німого кіно. Актор жваво рухається, але не вимовляє слів. Зате не мовчать пов'язані із Зеленським особи. Вимога двохмільярдної компенсації за Приватбанк вже на столі. А справа про визнання націоналізації незаконною – на останній стадії судового розгляду. Рішення на користь колишнього власника стане потужним ударом по співпраці з МВФ", - заявив президент.

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...