Дорогі яхти та готелі, брендові речі: Паблік "ДНР" показав, як живе дочка Пушиліна (фото)

Місцевий Телеграм-канал «Бетмен ДНР» в своїй публікації поскаржився на те, що поки жителі «республіки» виживають на жебрацькі зарплати, так званий «глава ДНР» Денис Пушилін і його сім'я ведуть розкішне життя, передають Патріоти України.

Паблік показав, як одна з дочок Пушиліна - Ілона - відпочиває в Дубаї «за рахунок вкрадених з бюджету ДНР грошей». За даними ресурсу, номери в готелі, де відпочиває дочка «глави республіки», стоять по 3 тисячі, а сам відпочинок обходиться в 7-8 тисяч доларів.
«Бетмен ДНР» пише: «Дорогие яхты, машины и брендовые вещи, жизнь на полную катушку и полные карманы народных денег. Судя по фото Илоны, создается впечатление, что единственная проблема девочки заключается только в том, как потратить лишнюю тысячу долларов. Денис Пушилин мог бы и объяснить своему ребенку, что роскошный образ жизни несет и определенную ответственность».


Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...